restauCap d’Agde er Frankrigs største ferieby, men er bestemt ikke en ny by, den kan tilbageføres til længe før vor tidsregning. Byen er attraktiv beliggende helt ud til Middelhavet, og man finder en skøn blanding af nutid og fortid.

Er man til sport, er der en skøn 18-hullers golfbane, et tennisanlæg med 40 baner, mulighed for surfing, dykning og så findes én af Nordeuropas største badelande i byen. Der er steder med minigolf – Middelhavs-akvarium – museer.

Der er aldrig grund til at kede sig. Byen er også cental beliggende for mange andre ting – f.eks. er der en skøn dagstur at køre til Andorra.

Et besøg på Middelhavsfæstningen Carcassonne er faktisk en selvfølge – den er opført i 1200-tallet og er et besøg værd. Man bør også besøge byen Sète, der har Frankrigs næststørste havn ved middelhavet…

Der er masser af muligheder for kanosejlads/rafting på floderne – bl.a. Gran Canien på Georges Du Tarn floden. Der er rig mulighed for diskoteksbesøg for unge mennesker.

Det siges, at solen skinner over 300 dage i området om året.

Cap d’Agde er meget kendt for naturisme, men de er í en anden del af byen, og det er absolut ikke noget vi mærker til.

Om Camping de la Clape

Campingpladsen er en 4-stjernet( fra efteråret 2012) plads med ca. 450 pladser – det er en meget hyggelig plads, der efterhånden er groet godt op. Pladsen er meget central beliggende – der er direkte udgang fra pladsen til den fineste middelhavsstrand.

Der er 5 min. gang til byens gågade, der er et kapitel for sig. Her finder man forretninger, boder og restauranter i skøn forening, og for enden af gaden ligger den skønne lystbådehavn, hvor der altid er noget at se på.

Der bliver gjort rent på pladsen mange gange i døgnet, ligesom der også går nattevagt omkrig på pladsen – der er også døgnvagt ved indgange, så uvedkommende ikke kan få adgang.

De pladser vi lejer ud, er meget velbeliggende i opvokset område, og tæt ved toiletbygninger og køkkenvaskeplads. (Der er god mulighed for at finde skygge.)

Pladsen er meget børnevenlig – der er underholdning på pladsen flere gange om ugen i højsæsson både for børn, unge og hele familien.

Der er swimmingpool på pladsen (ny etableret i 2011)

Om campingvognenevognplads

De campingvogne vi lejer ud, er almindelige 15-17 fods vogne med fortelt – ganske som vi kender dem i Danmark. Vognene er udstyret med alt i køkkenting og i forteltet er der havemøbler og et stort køleskab med fryser. Man skal selv medbringe sengetøj, og evt. en kaffemaskine.

Det er ikke nye vogne, men de svarer helt til standarden man finder i Frankrig.

Vejret lige nu i Agde